Harta e zgjedhjeve PS-PD, Vasili: Njerëzit e dhanë votën sikurse e kisha parashikuara para dy vitesh


Në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, aktori Laert Vasili duke iu referuar rezultatit të zgjedhjeve dhe hartën e fituar nga PS e PD tha se njerëz që kanë parë dicka më tepër dhe vendosën që ta japin votën sikurse e kishte parashikuar para dy vitesh.

Vasili: Ky vend dhe kjo ndarje është më se e drejtë. Njerëzit që kanë zbritur në jug dhe kanë parë diçka më tepër, janë njerëz që kanë parë diçka më tepër dhe vendosën që ta japin votën sikurse e kisha parashikuara para dy vitesh.

Në shumë studio televizione qëllime është që të bëhet debati si një minutazh reklamash. Në Shqipëri media bën një punë shumë përçarëse. Gazetarë me kontrata të majme, duke ndërruar kampet majtas-djathtas.

EMISIONET