Me kostum sportiv dhe me kryq floriri në qafë, Nuredin Dumani del sërish në GJKKO, provat e reja shtyjnë seancën

Me kostum sportiv dhe me kryq floriri në qafë, Nuredin Dumani del

I veshur me kostum sportiv dhe në qafë mbante një kryq floriri, Nuredin Dumani është sshfaqur sërisht në Gjykatën e Posaçme për të vijuar seancat e dëshmive.

Në prezencë të të gjithë palëve, seanca e fazës së dëshmisë nuk u zhvillua.

Ky moszhvillim ndodhi për shkak se në dosjen penale që bëhët fjalë për bashkëpunimin mes Nuredin Dumanit dhe Talo Çelës janë siguruar prova të reja.

Këto prova do duhët edhe një herë të analizohen nga hetuesit për ta lidhur me ngjarje ku dyshohet se të përfshirë janë Dumani-Çela. Seanca e radhës u la me 21 Qershor në orën 9:00.

Përvecc kësaj, në dosjen ndaj Dumanit ka edhe një tjetër procedim, ku ai së bashku më Henrik Hoxhajn dhe persona të tjerë akuzohen për vrasjë të ndodhura në një hark kohor prej 3 vitesh.

edison vatnikaj nuredin dumani gjkko

EMISIONET