Gjykata e Lartë refuzon rekursin e biznesmenit Pëllumb Gjoka dhe të arrestuarit e tjerë

Gjykata e Lartë refuzon rekursin e biznesmenit Pëllumb Gjoka dhe

Gjykata e Lartë ka refuzuar rekursin e biznesmenit Pëllumb Gjoka, Edmond Preka, Ardrit Hasanbegaj, Xhevahir Lita, Oltian Bistri, të cilët u arrestuan në saj të operacionit “Metamorfaza”. Ata ankimuan vendimin e Apelit të GJKKO, që i la në burg.

Apeli i Posaçëm me një vendim të datës 31 gusht, la në qeli personat e arrestuar në kuadër të operacionit “Metamorfoza”.

Pëllumb Gjoka, prokurori Xhevahir Lita, ish-shefi i Operacionales, Oltion Bistri, ish-efektivi Adrit Hasanbegaj, Edmond Preka, shofer i biznesmenit Gjoka, sipas vendimit të Apelit të GjKKO, do të qëndrojnë në burg deri në përfundim të hetimeve.

EMISIONET