EMRI/ Kapet “Dajloku” në Spanjë, njeriu që kontraktoi Bujar Gërmizin dhe Dumanin për të vrarë dy vllezërit Nela

Është arrestuar së fundmi një tjetër anëtar i bandës së trafikut ku pjesë e saj janë Ervin Mata dhe djali i Erzen Breçanit, Eralb Breçani.

Gazetari Elton Qyno bën me dije se bëhet fjalë për Isamil Zenelin, i cili është arrestuar në Spanjë, pak ditë më parë.

Ismail Zeneli njeriu që kerkonte te vriste me Bujar Gërmizin, Dedan Gjonin dhe Nuredin Dumanin dy vllezerit Nela.

Arrestimi nga autoritet spanjolle kanë ardhur pas kërkesës së SPAK-ut për lokalizimin dhe ndalimin e tij. Zeneli është arrestuar për qëllime të ekstradimit të tij në Shqipëri.

EMRI/ Kapet “Dajloku” në Spanjë, njeriu që kontraktoi
Në foto: Xhem Krasniqi (Ismail Zeneli)
EMRI/ Kapet “Dajloku” në Spanjë, njeriu që kontraktoi
Vëllezërit Edmond dhe Albert Nela, dhe djathtas shefi i krimeve të Komisariatit nr. 6 në kryeqytet, Dedan Gjoni

EMISIONET