Avioni i Turkish Airlines “ndërpret” konferencën Rama – Varherly

Komisioneri për Zgjerimin e BE-së Oliver Varhelyi ndodhet në Tiranë për tu dorëzuar autoriteteve shqiptare një sasi vaksinash Pfizzer në Rinas, ndihmë nga BE për imunizimin e popullatës në Shqipëri.

Avioni i Turkish Airlines “ndërpret” konferencën Rama

Me të zbritur në Rinas u mbajt konferenca e përbashkët me kryeministrin Edi Rama. Në një moment zbriti në pistë avioni I linjës “Turkish Airlines dhe Rama e Varhely ndërpriti konferencën.

Avioni i Turkish Airlines “ndërpret” konferencën Rama


Deri në fund të gushtit pritet që BE t'i dhurojë Shqipërisë 145 mijë doza vaksinash Pfizer. 

EMISIONET