Adriatik Lapaj e sqaron: Nuk kam qenë staf i Sorosit, kam bërë përfaqësim juridik të fondacionit

Adriatik Lapaj e sqaron: Nuk kam qenë staf i Sorosit, kam bërë

Në “Drejt” nga Luan Rama në Ora News, avokati dhe aktivisti Adriatik Lapaj tha se nuk ka qenë pjesë e stafit, por kam punuar si avokat dhe kam dhënë shërbim për ta si i tillë.

Lapaj: Ka prodhuar gogol në Shqipëria të jashtëm. Nuk është anti elektoral Sorosi në shqipëri se Rama ka fituar për 12 vite rresh. Unë kam bërë përfaqësimin juridik të fondacionit Sorosit dhe nuk kam qenë pjesë staf i tyre, por nuk e kam problem ta them nëse do kisha qenë.  

Unë nuk e besoj këtë gjë se nuk do mbanim një qeveri që është mik me të prej 12 vitesh. Nuk kam qenë pjesë e stafit, por kam punuar si avokat dhe kam dhënë shërbim për ta si i tillë.

EMISIONET