Ekskluzive/ Varësia nga droga, Mandi Nishtulla tregon momentin më të vështirë të jetës

Ekskluzive/ Varësia nga droga, Mandi Nishtulla tregon momentin më

Mandi Nishtulla i ftuar në D-Night në Rtv Ora nga Dajana Shabani foli për momentin më të vështirë të jetës së tij.
Ai rrëfeu për publikun shqiptar varësinë nga droga dhe gjeti rastin të falenderonte babain e tij për mbështetjen e madhe që I dha për t'a larguar nga kjo gjë.

Mandi Nishtulla: "Droga, është një ilaç që vret përditë edhe më shumë, droga është një ilaç që njerëzit që janë martuar i kanë lënë edhe pa fëmijë, të vret ditë për ditë dhe orë pas ore.

Unë kam një histori me drogën edhe falenderoj babain tim i cili më është gjendur në kohët më të vështira të jetës time.

Mos e humbisni videon

 

EMISIONET