Zhupa: Kandidati ynë në Sarandë me program për qytetin, 300 ditë në vit e mbushur me turistë

Ina Zhupa në një lidhje për Ora News nga Saranda u shpreh se fushata po shkon mjaft mirë dhe ndryshime të mëdha na presin me zgjedhjet e 14 majit.

"Diferenca mes kandidatëve tanë dhe të Rilindjes janë diferenca të dukshme.

Vijnë nga një proces, votëbesim , janë njohës të bashkive dhe banorëve ku garojnë. Njerëz me profesionalizëm, jo si kanddiatë që kanë ardhur si vullnet i kryesisë qëndrore të PS, i rrethevetë mafias së ndërtimit e oligarkisë e që duan të gllabërojnë tokat në Sarandë.

Kanadati i importuar në Sarandë Olti Çani ka arritur deri aty sa nuk ka organizuar dot një takim me qytetarë apo me komunitetein italian e ukrainas sepse nuk i pret njeri, aq qytetetarë e socialistë.

Kandidatët janë arma jonë më qe fuqishme, arma tjetër është programi.

Një nga pikat e kandidtait tonë Ardit Cikuli është që Saranda të mos gumëzhijë vetëm për 90 ditë por të jetë e mbushur me turistë të paktën 300 ditë të vitit. Kjo bëhet kur ke një kryetar bashkie që ka në priogramin e vet zhvillimin e zonës, mbëhstetjen e biznesit, artizanëve, kthimin e jetës kulturore," tha ajo.

EMISIONET