Kuvendi miraton rritjen e pagave për deputetët, Koreshi: Do të gjejmë punë të dytë, në piceri e lavapjatë

Kuvendi miraton rritjen e pagave për deputetët, Koreshi: Do të

Kuvendi miratoi draftin e qeverisë p për rritjen e pagës për deputetët dhe ministrat, ndërsa vetë kryeministri Rama nuk mori pjesë në votim.

Pak para votimit deputeti Saimir Koreshi u paraqit me një zgjidhje konkrete…

Duke kërkuar që të mos bëhet populizëm, deputeti i PD tha se për të kompensuar pagën, të hiqet ndalimi kushtetues dhe deputetët të gjejnë një punë të dytë.

“Mos bëni populizëm, ‘po të doni unë jam dakord me kryeministrin’. E shkelim dot rregulloren që do fusim amendament në këtë pjesë?

Heqim dhe dhe ndalimin kushtetues që të venë deputetët të gjejnë punë të dytë, të bëjmë naj piceri a lavapjatë”, tha ai.

EMISIONET