Pas pezullimit të Artan Shkëmbit si nëndrejtor i OFL, në vend të tij është emëruar Hekuran Bregu.

Bregu është oficer me eksperiencë ne hetimin e krimeve të rënda dhe në hetimin kundër krimit  ekonomiko-financiar.

Shkëmbi u pezullua nga detyra pasi nxori sekretin e hetimit në Gjermani e Shqipëri.

Ndaj tij po kryhet hetim për korrupsion e nxjerrje sekreti hetimor.

Ishte SPAK që kërkoi pezullimin e tij nga detyra me qëllim që Artan Shkembi të mos dëmtonte provat dhe të mos ndikonte në hetim.