Shenjat me te zgjuara te horoskopit

Shenjat me te zgjuara te horoskopit

Nëse flasim për shenja inteligjente, po flasim për njerëz që kënaqen me procesin e të mësuarit. Disa prej nesh thjesht nuk investojnë aq shumë në ndjekjet shpirtërore, gjë që është në rregull!

Të tjerët, megjithatë, gjejnë gëzim në studimin, formulimin e teorive dhe mbledhjen e njohurive. Inteligjenca është subjektive dhe shprehet ndryshe për të gjithë. Ju nuk keni nevojë të keni një diplomë për t’u konsideruar i zgjuar. Pra, a jeni gati? Këto janë 4 shenjat më të zgjuara në timonin e zodiakut.

Peshorja

Peshorja ka të ngjarë të ketë gjithmonë kokën në një libër ose është duke vizituar muze. Për shkak të atij kurioziteti të lindur, ata kanë një bazë njohurish për një sërë temash. Ata mund të kenë një dhunti për inteligjencën që manifestohet përmes krijimtarisë, të tilla si teoria e muzikës ose artet pamore. Kjo shenjë është një bashkëbisedues i talentuar që do të thotë se ata janë gjithmonë duke biseduar me të tjerët, gjë që, nga ana tjetër, zgjeron intelektin e tyre. Ndonëse mund të mos jenë më të mirët në matematikë apo shkencë, inteligjencat e Peshores nuk janë ato me të cilat duhet ngatërruar.

Virgjëresha

Kjo shenjë punëtore, e besueshme dhe e prirur për perfeksionizëm drejtohet nga Mërkuri, planeti i komunikimit dhe i të menduarit. Virgjëreshat kanë një nivel praktik inteligjence që i bën ata të shkëlqyeshëm në dhënien e këshillave. Energjia e Virgjëreshës është shumë e ngjashme me marrjen e një burimi parësor.

Akrepi

Akrepat mund të jenë të qetë dhe të qëndrojnë në prapavijë, por mos lejoni që kjo t’ju mashtrojë. Këto shenja uji shumë perceptuese e dinë se çfarë po ndodh me të gjithë dhe me gjithçka në çdo kohë. Inteligjenca e Akrepëve është e thellë dhe hetuese. Ata nuk janë të kënaqur me shpjegimet e nivelit sipërfaqësor dhe janë të aftë në zbulimin e të vërtetave të fshehura. Ata mund të përqendrohen për periudha të gjata dhe të punojnë mirë në situata që kërkojnë ekzaminime më të thella ose mendim kritik.

Binjakët

Kjo shenjë e zodiakut ruan gjithmonë informacione të reja, qoftë kjo për një temë që u përmend shkurtimisht në zyrë ose të mësosh gjithçka që duhet të dihet rreth një kompanie ku planifikojnë të paraqesin një aplikim për punë.

Është sikur ata mund të lidhin informacionin me shpejtësi, gjë që i bën ata tepër të adaptueshëm dhe të gjithanshëm. Ashtu si Peshorja, ata gjithashtu shkëlqejnë në komunikim dhe kanë një ndjenjë të fortë të vetëdijes për atë që po ndodh rreth tyre. Me fjalë të tjera, ata kane prirje të të gjitha zanateve dhe mjeshtër të asnjërit

EMISIONET