VIDEO/ Pasi i shprehën pëlqim njëri- tjetrit, Alba i propozon Azemit të bëhet vëllai i saj

VIDEO/ Pasi i shprehën pëlqim njëri- tjetrit, Alba i propozon

Një ndër çiftet më të komentuar në shtëpinë e spektaklit televiziv "BBVK2", është Azemi dhe Alba, të cilët shpesh kanë pasur ngacmime.

Së fundmi, Alba i ka propozuar Azemit të bëhet vëllai i tij, pasi ky i fundit i tha se nuk pranon të jetë shok me të.

Ajo e ka pyetur Azemin disa herë se cila është arsyeja për të mos qenë shokë, por ai tha vetëm: "nuk mundem".

EMISIONET