Shenjat e horoskopit që 'vdesin' të reklamojnë jetën e luksit në Instagram

Shenjat e horoskopit që 'vdesin' të reklamojnë

Nuk është aq e vështirë të merret me mend se për cilat shenja të zodiakut po flasim. Mendoni… Kush e jeton atë që ne e quajmë jetë të gjatë? Kush dëshiron të ketë vetëm më të shtrenjtën, të bukurën dhe më të veçantën? Nëse keni menduar për Luanin dhe Peshoren, atëherë mirë për ju!

LUANI

Luani jeton atë që ne e quajmë jetë të gjatë. Ajo dëshiron të veshë vetëm rroba të stilistëve dhe në veçanti ajo zgjedh shtëpitë e mëdha të modës. Sa më e madhe të jetë logoja e shtëpisë, aq më mirë për Luanin. Kjo është ajo që ai dëshiron. Dhe kuptohet se kudo që të qëndrojë dhe kudo që është, ai poston “story” në rrjetet sociale për të treguar se ku ha, çfarë pi, çfarë vesh dhe në cilën zonë të saktë ndodhet.

PESHORJA

Edhe Peshorja ndjek hapat e Luanit. Ajo ha në restorantet më të shtrenjta, drejton makinën më të mirë dhe vishet vetëm me rroba të stilistëve. Gjithë këtë stil jetese, Peshorja zgjedh t’ua tregojë ndjekësve edhe në rrjetet e saj sociale. Sigurisht që ajo dëshiron t’u tregojë të gjithëve se sa shumë argëtohet dhe sa e shtrenjtë është jeta e saj. Psikika e saj forcohet duke ditur se të tjerët e kanë zili për atë që ka.

EMISIONET