Sazan Guri: Kush është gay ka dalë nga rruga e Zotit, nëse bëjnë fëmijë...

Sazan Guri: Kush është gay ka dalë nga rruga e Zotit, nëse

Ka filluar sezoni i dytë i "EXPULS" nga Ronaldo Sharka në ekranin e RTV Ora këtë të shtunë mbrëma (18 shtator 2021).

Në pjesën e parë të programit, për të diskutuar për temën "Prindi 1,2 apo 0" ka qenë Sazan Guri, Erion Zeqiraj dhe Isa Myzyraj.

I pytur se sa bio është të qenurit gay nga drejtuesi emisionit, Sazan Guri u shpreh: "Nuk është natyrore. Nëse një gay me një gay tjetër arrijnë të bëjnë një fëmijë, po arritën t'a bëjnë nga mbrapa është natyrore", u shpreh Sazan Guri duke shkaktur të qeshura në studio.

Më tej ai shtoi se dikush qe është gay, ka dalë nga e ashtuquajtura "Rruga e Zotit" duke shkaktuar kësaj here, debat në studio.

Ndiqni videon e shkëputur për më tepër ose emisionin e plotë si më poshtë: 

EMISIONET