Krijohet familja e parë LGBT në Tiranë, dy gra lindin binjake

Krijohet familja e parë LGBT në Tiranë, dy gra lindin binjake

Ka nisur sezoni i dytë i "EXPULS" nga Ronaldo Sharka në ekranin e RTV Ora këtë të shtunë mbrëma (18 shtator 2021).

Në pjesën e parë të programit, për të diskutuar për temën "Prindi 1,2 apo 0" ka qenë Sazan Guri, Erion Zeqiraj dhe Isa Myzyraj.

Erion Zeqiraj ka pyetur aktivistin Isa Myzyraj gjatë debatit se çfarë të drejte i është mohuar këtij komuniteti, teksa ky i fundit tha:

"Dy gra lezbike në Shqipëri janë bërë më binjake muajt e fundit dhe nëna e tyre nuk i regjistron dot ato fëmijë dhe sot e dy muaj janë të pa regjistruar", u shpreh Isai.

Për të parë intervistën e plotë klikoni linkun:https://www.youtube.com/watch?v=SK7-67JPMjI

EMISIONET