"Të kanë ngacmuar meshkujt?" Gazetari vë në siklet Sazan Gurin

"Të kanë ngacmuar meshkujt?" Gazetari vë në siklet

Ka nisur sezoni i dytë i "EXPULS" nga Ronaldo Sharka në ekranin e RTV Ora  të shtunën mbrëma (18 shtator 2021).

Në pjesën e parë të programit, për të diskutuar për temën "Prindi 1,2 apo 0" ka qenë Sazan Guri, Erion Zeqiraj dhe Isa Myzyraj.

Në fund të debatit, Ronaldo Sharka vendos paksa në siklet Sazan Gurin duke e pyetur nëse e kanë ngacmuar ndonjëherë meshkujt, ndiqni videon për të parë reagimin:

Për të parë intervistën e plotë klikoni linkun: https://www.youtube.com/watch?v=SK7-67JPMjI

EMISIONET