Erion Zeqiraj i penduar për lidhjet publike: Desha të bëhesha pak i famshëm

 

Ka startuar sezoni i dytë i "EXPULS" nga Ronaldo Sharka në ekranin e RTV Ora këtë të shtunë mbrëma (18 shtator 2021).

Në pjesën e parë të programit, për të diskutuar për temën "Prindi 1,2 apo 0" ka qenë Sazan Guri, Erion Zeqiraj dhe Isa Myzyraj.

Në fund, për t'a ngacmuar gazetari Sharka e pyet për jetën personale, për të cilën Erioni u shfaq i penduar:

"I kërkoj falje njerëzve në jetën time që dashur pa dashur u bënë pjesë e medias sepse unë doja të bëhesha pak i famshëm."

EMISIONET