Juli zgjedh! Dërgon në televotim kokë më kokë veten dhe Eglën

Juli zgjedh! Dërgon në televotim kokë më kokë veten dhe

Këtë herë publiku do të pyetet cilin prej të dyve preferon.

Rezultatin për këtë televotim do ta dijë vetëm Juli, një avantazh që i jepet atij si lider.

Juli ka zgjedhur të çojë në votim veten dhe Eglën, për të kuptuar se cilin prej të dyve publiku preferon në këtë pikë të lojës.

EMISIONET