Ja kush e fiton çmimin e madh sipas Lidit

Ja kush e fiton çmimin e madh sipas Lidit

I eleminuari i mbrëmjes së sotme është Lidi.

Pasi ai pa një klip, ku u transmetuan disa nga momentet e tij më të bukura, Arbri e pyeti se kë sheh si fitues.

Ai tha se Heidi luan me mendje dhe Romeo luan me zemër, por do të donte që këtë vit ta fitonte një femër.

Dëshira e Lidit është që fituesja të jetë Heidi.

EMISIONET