Jori me buzë të fryra? Ja sa ndryshe duket nga ajo që jemi mësuar ta shohim

Jori me buzë të fryra? Ja sa ndryshe duket nga ajo që jemi

Në një video shfaqet modelja shqiptare Jori Delli, por me një pamje paksa ndryshe nga ç’jemi mësuar ta shohim.

Aty ajo shihet me buzë të fryra teksa flet në italisht për veten.

Nuk dihet me saktësi se në cilin vit është kryer ky regjistrim, por sot Jori i është rikthyer buzëve natyrale dhe duket kaq bukur.

Jori me buzë të fryra? Ja sa ndryshe duket nga ajo që jemi

EMISIONET