Liami apo Lidi? Ja kush u largua nga shtëpia

Liami apo Lidi? Ja kush u largua nga shtëpia

Zarfi i zi u hap dhe pas një nominimi i cili zgjati një javë, publiku vendosi se kë banor të largoj nga shtëpia.

Lidi largohet sonte, duke i dhënë fund rrugtimit për çmimin e madh.

EMISIONET