Hapet zarfi i kuq, ja cilët banorë i shpëtuan nominimit

Hapet zarfi i kuq, ja cilët banorë i shpëtuan nominimit

Gjatë kësaj jave katër banorët që kanë qenë në nominim ishin Juliani, Egla, Gazi dhe Sara.

Zarfi i kuq është hapur nga moderatori i spektaklit televiziv "BBVA3", Ledion Liço, ku tregohen dy banorët e parë që i shpëtojnë nominimit. 

Ato janë Egla dhe Juli.

Ndërkohë televotimi është i mbyllur që në nisje të spektaklit, ndërsa mes Sarës dhe Gazit njëri prej tyre do të lërë shtëpinë.

EMISIONET