Arbër Hajdari i kthehet Romeos: Ke lojë të dobët, kërkon mbështetjen e Heidit...

Arbër Hajdari i kthehet Romeos: Ke lojë të dobët,

Arbër: Nuk kam parë një përpjekje që Franceska po tenton të ndajë çiftin, as Julin. Nuk e kam parë në asnjë material filmik. Nëse Franceska shpreh një opinion te Heidi, pse mos ti bëhet qejfi.

Romeo: Nuk je kaq naiv se të njoh

Do të futem dhe unë te bigu? Mos u merr në nivelin tim. Pse u mërzite ti?

Romeo: Heidi u mërzit se unë godita Franceska

Arbër: Lojë e dobët e jotja dhe kërkon mbështetjen e Heidit

Romeo: Unë ktu jam vetëm. Dua të di a është në krahun tim apo jo. Po të të bien ty në tavolinë si do reagoje ti

Ledion: Mas çdo burri të suksesshëm, ka një grua të jashtëzakonshme

Romeo: Kur e kam përkrahur atë gocën unë, se ka bërë asnjeri

Ori: S’më bën sens fare diskutimi të ofendohesh nëse dikush ngre në piedestal një meritë të partnerit. Akuza është ngritur ndaj Franceskës, kanë thënë që ka hyrë po ndan çiftet. Më duket abuzive ta vësh Franceskën në këtë pozitë

EMISIONET