Ori Nebiaj i kthehet keq Romeos: Na keni bërë me ulçër në stomak me dramat tuaja

Ori Nebiaj i kthehet keq Romeos: Na keni bërë me ulçër

Mbrëmja e sotme ka nisur me një debat që ka ndodhur mes Françeskës dhe Romeos me Heidin, e cila nisi pas një opinioni.

Françeska i ka thënë Heidit se e sheh lojtare më të fortë se Romeon, koment i cili nuk u prit mirë nga Romeo.

Teksa ishin duke debatuar, moderatori i spektaklit televiziv "BBVA3" kërkoi mendimin e opinionistes, Ori Nebiajt e cila teksa po shprehte mendimin e saj Romeo i drejtoi një pyetje.

Teksa po i jepte një përgjigje ai vazhdoi ta ndërpriste.

"Na keni bërë me ulçer stomaku vetëm qani e ankoheni aty."

EMISIONET