4 truke të thjeshta që burrat mund t'i përdorin për t'i bërë peniset e tyre të duken më të mëdhenj

4 truke të thjeshta që burrat mund t'i përdorin për

Kur bëhet fjalë për seksin, shumë meshkuj shqetësohen për madhësinë. Ka shumë presion mbi penisin, pasi shumë meshkuj pyesin se sa “të mëdhenj” e kanë në të vërtetë.

Shumë meshkuj ndoshta dëshirojnë që penisi i tyre të ishte më i madh. Por – pavarësisht disa shqetësimeve – ka në të vërtetë mënyra shumë të thjeshta që mund ta bëni burrërinë tuaj të duket më e madhe.

Ju mund të rrisni gjatësinë ose perimetrin e dukshëm duke adoptuar disa truke të thjeshta dhe, në një video të re në YouTube, urologia, kirurgu i legenit dhe edukatorja e seksit Dr Rena Malik zbuloi se çfarë mund të bëni për të rritur pjesët tuaja.

Ju nuk keni nevojë as për një pompë penisi për ta zmadhuar atë.

Këshilla e parë është shumë më e thjeshtë nga sa mund të mendoni, dhe gjithçka fillon me shkurtimin e qimeve pubike.

Dr Malik thotë: "Disa njerëz që kanë flokë me të vërtetë të trashë ose të trashë, në fakt mund të fshehin një pjesë të konsiderueshme të penisit tuaj. Kështu që vetëm duke bërë pamjen e jashtme, ju mund ta bëni atë të duket më i gjatë."

Në thelb, nëse humbisni kilogramët, kjo mund të ndihmojë në rritjen e penisit tuaj. Kjo ndodh sepse indi erektil i penisit shtrihet thellë në legen dhe arrin prapa kockës pubike drejt në zonën perineale.

Kur shtoni peshë, zona fillon të zhvillojë yndyrë, gjë që rezulton në penisin që duket më i vogël në madhësi. Përveç kësaj, eksperti tha se stresi gjithashtu mund të ketë ndikim në madhësi.

Dr Malik shtoi: "Muskujt e lëmuar të penisit janë nën atë që ne e quajmë "kontroll i adrenalinës" dhe kjo do të thotë se kur keni adrenalinë të lartë, sikur jeni të stresuar ose të shqetësuar, muskujt tuaj do të shtrydhen, duke shkaktuar tkurrje të penisit."

Ajo tha se nëse punoni për të reduktuar nivelet e stresit tuaj çdo ditë, kjo do t'i ndihmojë muskujt të relaksohen.

Thuhet se sasia e ereksioneve që keni gjithashtu luan një rol në pamjen e jashtme. Kjo ndodh sepse kur keni ereksion do të thotë se ka një rrjedhje të vazhdueshme gjaku në indin penile.

Ndërkohë, nëse ndaloni së ngurtësuari, kjo mund të çojë në uljen e niveleve të oksigjenit në ato inde që punon për të ulur elasticitetin.

EMISIONET