E mori në punë dhe më pas e përdhunoi në kazino, del para gjykatës shqiptari në Zimbabve

E mori në punë dhe më pas e përdhunoi në kazino, del

Një shqiptar ka dalë para gjykatës me akuzën për përdhunim të një punonjëse të tij nga Zimbabve.

Të dyshuarit, Aldo Tuçi, nuk iu kërkua të deklarohej kur u paraqit para një gjyqtari në Harare.

Gjykata bëri me dije se Tuçi i ofroi akuzueses, e cila është 29 vjeç, një punë në kazinonë e tij në Greystone Park.

Më 30 qershor të këtij viti, Tuçi e ka ftuar në kazino kur nuk ka qenë askush tjetër.

Thuhet se Tuçi i tha asaj se kishte ndërmend të kishte diçka intime me të në mënyrë që e reja të siguronte punën e saj.

Dyshohet se ai e ka përdhunojë gruan pa përdorur mbrojtje.

Çështja doli në dritë pasi ankuesja u shkarkua nga puna për pretendimin se kishte performancë të keqe.

EMISIONET