''Ulu policia'', grabitja në fshatin Prush të Tiranës, hajdutët u prezantuan si punonjës policie

Detaje të reja janë zbuluar nga grabitja në fshatin Prush të Tiranës.

Gjatë momentit që kanë hyrë në banesë grabitësit, brenda kanë qenë dy të moshuar.

Kur kanë hyrë në banesë janë prezantuar si policia “ulu policia” aty kanë nisur edhe ekzekutimin e planit rë grabitjes.

Ende nuk dihet se cfarë kanë grabitur për shkak te shokut që kanë kalur dy të moshuarit.

Grabitja brenda banesës nuk ka zgjatur për shumë minuta, për shkak se fqinjët kanë dëgjuar britmat dhe kanë njoftuar policinë.

Ekspertët e policisë shkencore shpresojnë që në disa objekte të bandsës të përftojnë gjurmë daltiloskopike ( gjurmë gishtatsh), pavarësisht se ne banesë ka kamera me rezolucion të pastër.

EMISIONET