Kryeministri me pushime me familjen, Razma dhe Boga prej drekës pa energji elektrike

Kryeministri me pushime me familjen, Razma dhe Boga prej drekës pa energji

Razma dhe Boga dy zonat turistike në Malësi të Madhe ndodhen pa energji elektrike prej orëve të drekës.

Pronarët e bujtinave kanë njoftuar Ora News për situatën e krijuar ndërsa OSHEE nuk ka dhënë asnjë njoftim.

Aktualisht në Bogë ndodhet me familje edhe kryeministri Rama i cili ka zgjedhur të kalojë fundjavën atje.

EMISIONET