FOTOLAJM- Fundjavë e bardhë, Rama me familjen shijon borën në Bogë

FOTOLAJM- Fundjavë e bardhë, Rama me familjen shijon borën

Fundjava e ka gjetur kryeministrin Edi Rama në Malësinë e Madhe duke shijuar borën.

Në rrjetet sociale ai ka ndarë një foto me bashkëshorten Lindën dhe djalin e tyre të vogël Zaho nga Boga.

FOTOLAJM- Fundjavë e bardhë, Rama me familjen shijon borën

edi rama

EMISIONET