Qirici: Kujdes, Rrjetet sociale shkaktarë kryesorë të depresionit tek fëmijët

E ftuar në Emision “Epiqendër” në Ora News të moderatores Sonila Musai ishte psikologia Eksena Qirici e cila foli për ndikimin dhe zhvillimin emocional të rrjeteve sociale tek fëmijët.

Në fjalën e saj Qirici tha se rrjetet sociale janë një ndër shakatarët kryesorë të depresionit ndaj duhet të jemi të kujdesshëm pasi mund të shohim dhe dëme për fëmijët në rritje ndërsa shtoi se aspekti emocional i tyre është shumë i rëndësishëm e duhet patur kujdes.

EMISIONET