Pjesëmarrje e ulët në votime, deri në orën 15:00 votojnë vetëm 29.5% e qytetarëve me të drejtë vote

Pjesëmarrje e ulët në votime, deri në orën 15:00

Deri rreth orës 15:00 pjesëmarja në votime duket e ulët, teksa kanë votuar 29,51% e qytetarëve.

Të dhënat përditësuara nga KQZ vijnë nga 2692 qendra votimi nga 5211 në total.

Sipas të dhënave të publikuara nga KQZ, deri më tani numri i qytetarëve që kanë ushtruar të drejtën e votës është 550812 nga 1866477 zgjedhës në listat e qendrave të votimit.

Pjesëmarrja në votime në zgjedhjet e përgjithshme të 25 prillit 2021 në të njëjtën orë 38,6 për qind.

Këtë 14 maj, qytetarët u drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur drejtuesit e bashkive si dhe anëtarët e këshillave bashkiakë për 4 vitet në vijim.

Pjesëmarrje e ulët në votime, deri në orën 15:00

EMISIONET