Këlliçi: E ardhmja që ju doni është shumë pranë, votoni për autobusin falas e taksat e ulëta

Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” për bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi ka bërë thirrjen e radhës për qytetarët e kryeqytetit, që t’i drejtohen kutive të votimit për të votuar.

Ai tha se kjo është një ditë e veçantë dhe se pjesëmarrja e qytetarëve ka rëndësi të veçantë.

“E ardhmja që ju doni është shumë pranë.
Të rinj të reja burra e gra, të moshuar. Ushtroni detyrën tuaj si qytetarë. Dilni të votoni nëse do i që pas 14 majit autobusin ta keni pa pagesë, nëse doni taksa më të ulëta dhe një Tiranë ndryshe.

Dilni masivisht në votim. Dita kur kurorëzohet mundi ynë. Pjesëmarrja juaj ka një rëndësi të veçantë. kushtet atmosferike mbase nuk janë më të mira, por qytetarët e Tiranës duhet të shkojnë në qendrat e votimit për të bërë ndryshimin”, tha ai.

 

EMISIONET