Paloka: Edhe socialistët duhet të jenë në protestën e 3 marsit, përveç grupit që vjedh me Ramën

Paloka: Edhe socialistët duhet të jenë në protestën e 3

Duke folur për protestën kombëtare të opozitës me 3 mars, Edi Paloka deklaroi në "Ora e Betit" se pjesë e saj duhet të bëhen edhe socialistët.

Paloka: Qytetarët shqiptarë kanë të gjithë arsyet për të dalë në protestë. Përveç grupit që vjedh bashkë me Ramën edhe socialistët sot duhet të jenë në protestë por kjo është çështje tjetër. Nuk është protesta e radhës. Po rrezikohet demokracia dhe pluralizmi.

EMISIONET