Ndërpritet energjia elektrike në Tiranë, zonat dhe oraret

Ndërpritet energjia elektrike në Tiranë, zonat dhe oraret

Disa zona të Tiranës do të mbeten pa energjisë elektrike ditën e nesërme.

OSHEE njofton se me kërkesë të OST e cila do të stakojë energjinë për masë sigurie në linjën 110kV Tirana 1 220kV – Traktora, për shkak të punimeve për ndërtimin e Unazës së Re në zonën e Freskut.

Pë pasojë, gjatë intervalit kohor 07:00- 14:00 do të mbeten pa energji këto zona në Tiranë: Pjesërisht: Dajt, Babrru, Tufinë, Tujan, Ferraj, Carrë, ISHP, IKV, rruga “Sotir Caci”.

EMISIONET