Nard Ndoka: Rama sillet si Luiz Ejlli, nuk flet për punët e shtetit, por bën batuta me humor kinez

Në “Drejt” nga Luan Rama në RTV Ora, kreu i demokristianëve shqiptarë, Nard Ndoka u shpreh se ne nuk kemi modele, por kemi vetëm personazhe që kopjojnë.

Ai tha se edhe Rama në takimet e tij sillet si personazhe BBV dhe nxjerr video të shkurtra nga takimet e tij, për të fituar vota e klikime.

Ndoka: Ne nuk kemi modele, por kemi vetëm personazhe që kopjojnë stilin. Kemi një kryeministër që del në takime dhe i largon mediet, duke mbajtur vetëm TV-në e tij, ashtu sikurse nxjerr BB dhe Luiz Ejlli. Thotë ulu ti i shkurti dhe e ka radhën ky i gjati.

Nuk nxjerr video për ekonominë apo për shtetin ashtu sikurse e bëjnë burrat e shtetit, edhe pse e shohim vetëm me humor kinez pa kripë. Ky model certifikohet dhe mendohet se është model suksesi kur e përdor kryeministri për të fituar klikime dhe vota.

edi rama nard ndoka luizi bbv

EMISIONET