Matura shtetërore/ Publikohen rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, ja ku mund t’i shkoni

Matura shtetërore/ Publikohen rezultatet e provimit të Gjuhës

Ministria e Arsimit bën me dije se kanë dalë rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, të maturës shtetërore.

Për të parë rezultatet mund të klikoni në linkun e mëposhtëm të publikuar nga Qendra e Shërbimeve Arsimore: https://qsha.gov.al/…/06/Publikimi-i-Rezultateve-D1.pdf

Kujtojmë se më 10 qershor rreth 28 maturantë i janë nënshtruar këtij provimi.

EMISIONET