Gjokutaj: Shteti ka degraduar, i shkruajnë Zuckerbergut për Ahmetajn, do të arrestojnë edhe alienë

Gjokutaj: Shteti ka degraduar, i shkruajnë Zuckerbergut për Ahmetajn,

Në “Ora e Betit” nga Beti Njuma në Ora News, avokati Genc Gjokutaj u shpreh se shteti shqiptar tashmë ka degraduar.

Ai shtoi se i shkruajnë Mark Zuckerbergut sikur të jetë Nuredin Dumani dhe do të vijnë dita që do të japin masa sigurie edhe për alienët.

Gjokutaj: Shteti ka degraduar komplet. E kupton ti, i shkruajnë Mark Zuckerbergut sikur të jetë Nuredin Dumani.  Këta do të vijnë dita që do të japin masa sigurie edhe për alienët. Ky nuk është shteti. Çdo gjë fillon nga serioziteti.

Këta para vullnetit të tyre nuk konsultohen me ekspertin e fushës. Marrin dikë si fytyra e tyre dhe e vendosin aty. Shteti nuk ka lidhje më me ligjet. Kjo gjë është e prekshme në çdo sektor, është një metastazë dhe një krizë totale e mungesë besimi te shteti.

EMISIONET