Ekstradimi i Laert Haxhiut nga Greqia, Rrumbullaku: Jemi në komunikime me zyrën e Interpolit

Laert Haxhiu një emër me rekorde kriminale, i arrestuar në Greqi, ende nuk është ekstraduar nga shteti grek te autoritete e drejtësisë shqiptare.

Drejtori i Policisë së Shtetit Muhamet Rrumbullaku, u shpreh se janë në komunikime të vazhdueshme me zyrën e Interpolit dhe se kanë besim se mund të arrijnë një zgjidhje pavarësisht problematikave që kanë mes dy vendeve.

‘Jemi ne komunikime të vazhdueshme me zyrën e Interpolit kemi besim se mund ta arrijmë pavarësisht problematikave që kemi para mes dy vendeve. Jemi në bashkëbisedime për të zgjidhur problemin e çështjeve të ekstradimit me Greqinë, por edhe për raste të tjera për të gjithë shtetasit shqiptar.’ tha Rrumbullaku.

EMISIONET