Arrestohet krahu i djathtë i Rrumit të Shijakut, Agron Bejdolli, akuzohet për pengmarrjen e vëllezërve Beqiraj

Policia e Durrësit , Sektori i Krimeve të Rënda në Durrës ndalon shtetasin në kërkim Agron Bejdolli, krahu i djathtë i Rrumit të Shijakut.

Ky shtetas është me masë sigurie arrest në burg për “heqje paligjshme të lirisë (pengmarrje)” në bashkëpunim me Rrumin, të dy vëllezërve Indrit dhe Gentian Beqiraj në tetor 2022.

Bejdolli u kap në shtëpinë e një kushëriri të tij në Spitallë të Durrësit.

Arrestohet krahu i djathtë i Rrumit të Shijakut, Agron Bejdolli,
Agron Bejdolli dhe Rrumi i Shijakut
Arrestohet krahu i djathtë i Rrumit të Shijakut, Agron Bejdolli,
Rrumi i Shijakut

EMISIONET