Vijon të jetë aktiv zjarri në pyllin me pisha të fshatrave Vlosh të Roskovecit dhe Drenie të Mallakastrës.

Ministria e Mbrojtjes ka organizuar operacion nga ajri për shuarjen e flakëve në pyllin e Vloshit dhe Drenies

Deri tani janë djegur shumë hektar me pisha.

Zjarri në këtë zonë ka fiuar që prej ditës së enjte (27 gusht).