Të gjithë e hedhim poshtë, por ‘llumi’ i kafes vepron shumë mirë kundër mushkonjave dhe milingonave

Të gjithë e hedhim poshtë, por ‘llumi’ i kafes vepron

1. Mblidhni llumin e kafesë dhe vendosini në letër alumini. Vendoseni në një vend të freskët dhe të thatë dhe prisni derisa të thahet plotësisht.

2. Vendoseni folenë me llumin e thatë të kafesë në një sipërfaqe të sheshtë jashtë, si p.sh. në një tavolinë. Sigurohuni që kafshët ose fëmijët të mos kenë qasje në atë zonë.

3. Ndizni llumin e kafesë me një shkrepës derisa të fillojë të lirojë tym.

4. Llumi i kafesë do të digjet ngadalë dhe tymi që do të krijohet do të largojë të gjitha mushkonjat.

Një mënyrë tjetër është të formoni llumin për së gjati, si baruti. Ndizni llumin në njërin skaj dhe do të digjet ngadalë. Ky truk i thjeshtë funksionon mirë.

EMISIONET