Parandalohet kontrabanda e 88 kilogramëve marijuanë në zonën bregdetare të liqenit të Shkodrës

Parandalohet kontrabanda e 88 kilogramëve marijuanë në zonën

Në zonën bregdetare të liqenit të Shkodrës në fshatin Podhum, policia parandaloi kontrabandën e 88 kilogramëve marijuanë.

Drejtoria e Policisë ka njoftuar se ka regjistruar një mjet lundrues të vogël dhe një person që mbante tre thasë në të me mjete për vëzhgim natën.

Pas kësaj në skelën e improvizuar janë regjistruar disa persona që i kanë marrë këto thasë.

Po punohet intensivisht për identifikimin dhe gjetjen e autorëve të këtij akti.

EMISIONET