Zgjedhjet, Kryemadhi: Në çdo lagje e çdo rrugë të Fierit ndihet fryma e ndryshimit të madh!

Zgjedhjet, Kryemadhi: Në çdo lagje e çdo rrugë të

Deputetja e Partisë së Lirisë Monika Kryemadhi ka zhvilluar takime me qytetarët në Fier në kuadër të fushatës elektorale për zgjedhjet e 14 majit.

Kryemadhi shkruan se në çdo lagje e çdo rrugë të Fierit ndihet fryma e ndryshimit të madh!

“Takime të vazhdueshme ditën e sotme në rajonin 3 në Fier. E filluam pasditen nga lagjja “Mbrostar Ferko”, e vazhduam në lagjet “29 Nëntori” e “8 Shkurti” dhe e përfunduam tek “15 Tetori”.

Në çdo lagje e çdo rrugë të Fierit ndihet Fryma e Ndryshimit të madh! ???????? Fieri në 14 Maj do të votojë numrin 1️⃣ për Evdar Kodhelin! Fieri në 14 Maj do të votojë numrin 1️⃣ për “Bashkë Fitojmë”!”, shprehet Monika Kryemadhi.

monika kryemadhi fier evdar kodheli

EMISIONET