Luçiano Boçi sot në Selanik, bashkëbisedim me emigrantët shqiptarë

Luçiano Boçi sot në Selanik, bashkëbisedim me

Luçiano Boçi, kandidati i opozitës për kryebashkiak të Elbasanit, do të shkojë pasditen e sotme në Selanik për të takuar dhe bisedua me emigrantët shqiptarë atje dhe sidomos ata nga Elbasani.

“Pres me shumë kënaqësi të takohem sot në Selanik me bashkëkombas dhe sidomos me motra dhe vëllezër nga Elbasani që jetojnë dhe punojnë atje.

Dua të flas me ata që kanë vite që mbajnë me shpresë dhe me ndihmë familjet e tyre në atdhe’…Takohemi sot në Selanik në ora 18:00.”, njofton Luçiano Boçi në rrjetet sociale

emigrantët luçiano boçi selanik

EMISIONET