Kikia: Nëse Lulzim Basha rikthehet është lajm i keq për opozitën dhe fundi i Partisë Demokratike

Gazetari Mentor Kikia, i ftuar në emisionin “Drejt” në “Ora News” deklaroi


se nëse Basha rikthehet është lajm i keq për opozitën dhe fundi i Partisë Demokratike.

“Lulzim Basha para se të deklarojë se do të rikthehet, duhet të shpjegojë se pse është paguar deri tani. Ka dhënë dorëheqjen është larguar, dhe që atëherë nuk ka dhënë asnjë shpjegim dhe as ka mbajtur asnjë qëndrim në Kuvend.

E para kjo, e dyta nëse Lulzium Basha rikthehet atëherë ky do të jetë një lajm i keq për opozitës, dhe do të ishte shkatërrim përfundimtar i Partisë Demokratike.

 

Basha ka nis garën, nuk është e ndershme. Askush nuk do të tentojë ta rivalizojë. Do shkohet në një klonim i partisë së Berishës”, theksoi Kikia.

EMISIONET