Gledian Llatja në Elbasan: Uroj të kemi votim masiv dhe rezultat të pranuar nga të gjitha palët

Kandidati i PS-së për bashkinë Elbasan Gledian Llatja deklaroi se sot ëhstë një ditë e rëndësishme për demokracinë lokale në këtë qytet dhe gjithë Shqipërinë.

Apeli i tij ishte për pjesëmarrje masive në votim.

"Ka qenë një nga fushatat më model. Uroj që edhe dita e sotme të vazhdojë e qetë dhe e paqtë. Uroj të ketë rezultat të pranuar nga të gjitha palët, një proces të mirëadministruar. Uroj të kemi një votim masiv".

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET