Fisnik Qosja takim me legjendat e futbollit kavajas: Situata dramatike e stadiumit dhe e ekipit “Besa” merr fund pas 14 majit

Fisnik Qosja takim me legjendat e futbollit kavajas: Situata dramatike e

Investimet për sportin ishin në fokus të një takimi qe kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë “për Bashkinë e Kavajës Fisnik Qosja zhvilloi me veteranët e futbollit.

Sipas tij situata dramatike e stadiumit dhe e ekipit të këtij qyteti do të marrin fund pas zgjedhjeve të 14 majit.

Kandidati i koalicionit “Bashke Fitojmë” tha se mungesa e vëmendjes që Bashkia e Kavajës ka pasur deri më tani ndaj sportistëve do të marrë fund pas zgjedhjeve të 14 majit.

“Privilegj dhe nder të isha mes ikonave dhe legjendave të futbollit kavajas! Me veprën e tyre ato ndriçojnë memorien e lavdishme të këtij qyteti dhe Kavaja patjetër që do u jetë përjetë mirënjohëse!

Bashkë me ta do bëjmë çdo gjë që ta rikthejmë Besën dhe futbollin në Kavajë në vendin që i takon e për të cilin e njeh e gjithë Shqipëria”, shkruan Qosja.

kavajë fisnik qosja

EMISIONET