Durrësi pa surpriza, Rama rikandidon Emirjana Sako, Elton Arbanën dhe Artur Bushin

Socialistët kanë prezantuar emrat e 3 kandidatëve për kryetar Bashkie në qarkun e Durrësit. Edhe në këtë Bashki janë konfirmuar 3 kryebashkiakët aktual.

Qarku i Durrësit

Durrës- Emirjana Sako 
Shijak- Elton Arbana 
Krujë- Artur Bushi 

EMISIONET