Gara e 14 majit, PS mban Gjicin në Kukës dhe Byberin në Tropojë, në Has kandidon me Halit Mulaj

Pa shumë surpriza dhe në Kukës. Partia Socialiste ka vendosur që në dy bashkitë e qarkut, Kukës dhe Tropojë të rikonfirmojë kryebashkikakët aktualë Gjici dhe Byberi.

Ndërkohë në Has ka mbaruar epoka e Liman Morinës. Pandeli Majko njoftoi se PS do kandidojë me Halit Mulaj.

QARKU KUKËS

Bashkia Has -  Halit Mulaj

Bashkia Kukës - Safet Gjici

Bashkia Tropojë - Rexhe Byberi

EMISIONET