Durrës, kandidati i PS-së për Këshillin Bashkiak,Hekuran Markola, thyen ligjin, nuk ikën nga QV-ja

Durrës, kandidati i PS-së për Këshillin Bashkiak,Hekuran

Në Durrës procesi zgjedhor po vijon me disa problematika.

Përveç grumbullimeve jashtë Qendrave të Votimit dhe problemeve me pajisjet e identifikimit elektronik, në brendësi të tyre është vënë re dhe prania e personave që nuk duhet të qëndronin.

Një prej tyre është Hekuran Markola, kandidat i PS për këshillin Bashkiak i cili nuk largohet nga Qendra e Votimit, duke thyer kështu ligjin, pasi prania e kandidatëve nuk është e lejuar.

EMISIONET